kodinturva

Turvaratkaisut yksityisille

 

Kodin hälytysjärjestelmä luo turvaa koko perheelle

 

Jokaiselle meille oman kodin ja perheen turvallisuus ovat maailman tärkeimpiä asioita. WELLSEC Oy turvaa kotisi ja perheesi helppokäyttöisellä hälytysjärjestelmällä, jota perheen lapsetkin osaavat käyttää.

 

Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee murtoja, turvaa perhettäsi ja lisäksi sen tärkeänä tehtävänä on myös estää palo- ja vuotovahingot jo ennakolta.

 

Järjestelmän hankintaan eri vaihtoehtoja

 

Wellsec Oy:n kautta kodin hälytysjärjestelmän hankintaan löytyy monta erilaista vaihtoehtoa. Voit joko ostaa laitteiston omaksi, mutta meidän kautta saa myös kodin hälytysjärjestelmäpaketteja edullisilla kuukausiveloitushinnoilla. Löydämme yhdessä varmasti juuri Sinulle soveltuvan hankintatavan.

 

Meiltä "avaimet käteen" toimitus

 

 

Esimerkkin kodin hälytysjärjestelmästä

 

Olemme laatineet esimerkin kodin hälytysjärjestelmäratkaisusta sekä sen toimintaperiaatteista. Voit tutustua kodin hälytysjärjestelmäsuunnitelmaan tästä tai oheisesta kuvalinkistä.

 

Kodin hälytysjärjestelmän toimintaperiaate

Esimerkijärjestelmään on lisättävissä myös muita ilmaisimia, mm. häkä-, lämpö- ja lasirikkoilmaisimia sekä hätäpainikkeita. Lisäksi keskukseen voidaan asentaa langaton vastaanotinkortti, mikä mahdollistaa langattomien ilmaisimien liittämisen järjestelmään. Järjestelmä voidaan tehdä myös kokonaan langattomilla ilmaisimilla. Hälytysjärjestelmään on mahdollista lisätä myös nykyaikaiset KNX -ohjaukset, joilla voidaan mm. ohjata muuta talotekniikkaa (lämmitys yms.).

 

Kampanja! Tutustu alla olevasta linkistä kodin/pienyrityksen helppokäyttöiseen ja laadukkaaseen langattomaan hälytysjärjestelmä -pakettiin

 

 

Laadukas langaton hälytysjärjestelmä kampanja Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Veikkola, Sipoo, Nummela, Porvoo, Klaukkala

Kauttamme kätevästi myös kodin hälytysvalvontasopimukset

 

SecurtaskodinturvaEsite

Oheisesta esitteestä löydät tietoa edustamistamme laadukkaista CS-turvajärjestelmistä sekä kuvaus yhteistyökumppanimme Securitas Oy:n 24/7 hälytyskeskuspalveluista.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan ja

toteutetaan juuri teidän perheelle ja kodillenne parhaiten soveltuva hälytysjärjestelmäkokonaisuus.

 

Kameravalvontajärjestelmät Hälytysjärjestelmät Kulunvalvontajärjestelmät

Nähdäksesi animaation tarvitset uudemman Adobe Flash Player -version.

Get Adobe Flash player

Wellsec Oy:llä hyvä AA -luottoluokitus