Wellsec -meiltä laadukkaat turvaratkaisut

Turvaratkaisut yrityksille

 

WELLSEC Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille luotettavia, tarpeittenne mukaisia turvateknisiä ratkaisuja ammattitaidolla sekä tunnetuilla ja laadukkailla tuotemerkeillä aina joustavasti ja luotettavasti.

 

Asiakkaidemme turvatason laadun takaamiseksi toteutamme heille parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun, huolehtien myös järjestelmän elinkaarta pidentävistä toimenpiteistä kuten huollosta ja ylläpidosta.

 

Laaja asiakaskuntamme koostuu mm. valtionhallinnon virastoista, yrityksistä, oppilaitoksista, museoista, myymälöistä, yhteisöistä jne.

 

Kattavaa huoltotoimintaa

 

Pitkä työhistoria turvatekniikan parissa mahdollistaa jo olemassa olevien turvajärjestelmien ja kaikkien tunnetuimpien turvalaitemerkkien huolto- ja ylläpitopalvelut.

 

Yritysturvallisuuden palvelualustamme sekä järjestelmät ovat

 

 

Kauttamme kätevästi myös yritysten hälytysvalvontasopimukset

 

SecurtasyritysturvaEsite

Oheisesta esitteestä löydät tietoa edustamistamme laadukkaista CS-turvajärjestelmistä sekä kuvaus yhteistyökumppanimme Securitas Oy:n yritysten hälytyskeskuspalveluista.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan, toteutetaan tai päivitetään yrityksenne turvallisuusasiat tämän päivän tarpeita vastaaviksi.

 

Kameravalvontajärjestelmät Hälytysjärjestelmät Kulunvalvontajärjestelmät

Nähdäksesi animaation tarvitset uudemman Adobe Flash Player -version.

Get Adobe Flash player

Wellsec Oy:llä hyvä AA -luottoluokitus