Securitashalytysvalvontapalvelut

Hälytysvalvontapalvelut

 

Wellsec Oy on Securitas Oy:n valtuutettu yhteistyökumppani. Valtuutettuna Yhteistyökumppanina asiakkaamme voivat kauttamme tehdä vaivattomasti ja helposti hälytysvalvontasopimukset luotettavalta ja tunnetulta toimittajalta.

 

Securitas Oy:n hälytyskeskus valvoo puolestasi

 

Securitas Oy:n hälytyskeskus sijaitsee Helsingin Vallilassa. Keskuksessa työskentelee yhteensä 60 turvallisuusalan ammattilaista. Hälytyskeskus palvelee yli 20 000 asiakasta eri puolilla Suomea.

 

Hälytyskeskus palvelee ammattitaidolla

 

Hälytyskeskus ottaa vastaan monipuolisia valvonta- ja hälytystietoja sekä laitteiden tilasta kertovia ilmoituksia, joita tulee asiakkaitten kiinteistöistä ja muista kohteista. Hälytyskeskus vastaanottaa tietoja rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmistä sekä erityyppisistä kiinteistöhälyttimistä, kuten hissi-, palo- ja rakennusautomaatiohälyttimistä. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus organisoi ja ohjaa vartijoiden operatiivista toimintaa, hälyttää tarvittaessa paikalle poliisi- ja pelastusviranomaiset sekä ilmoittaa hälytyksestä asiakkaalle.

 

Luotettavaa ja nopeaa toimintaa

 

Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan yksilölliset, oikein mitoitetut ja kustannustehokkaat turvallisuusratkaisut. Securitas Oy:llä on yli 45 vuoden kokemus suomalaisen yhteiskunnan turvallisuustarpeista. Lisäksi palveluissa hyödynnetään Securitas konsernin kansainvälistä tietotaitoa.

 

Esitteitä yritysten ja kotien suojaamisesta sekä hälytyskeskuspalveluista

 

Katso lisätietoja Securitas Oy:stä ja palveluista yhteistyökumppanimme kotisivuilta.

 

Kameravalvontajärjestelmät Hälytysjärjestelmät Kulunvalvontajärjestelmät

Nähdäksesi animaation tarvitset uudemman Adobe Flash Player -version.

Get Adobe Flash player

Wellsec Oy:llä hyvä AA -luottoluokitus