Ajankohtaista

 

Wellsec Oy mukana Pelastakaa Lasten joulukeräyksessä 2022

 

Wellsec Oy on mukana Pelastakaa Lasten joulukeräyksessä myös jouluna 2022.

 

Lahjoituksellamme olemme tukemassa Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

 

Samalla haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

 

Wellsec Oy on mukana Pelastakaa Lapset joulukeräyksessä 2022

 

Wellsec Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti

 

Wellsec Oy on yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä

Wellsec Oy:lle myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on merkki yrityksemme positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo myös asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

 

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin käyttöoikeus myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Platina-sertifikaatti on korkein luottoluokitus.

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

 

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

Wellsec Oy on mukana tukemassa Ukrainalaisia lapsia ja perheitä

 

Me halusimme olla mukana tukemassa lapsia ja perheitä Ukrainassa osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n Ukrainan hätäapukeräykseen

 

Lisätietoa Pelastakaa Lapset ry:n Ukrainan hätäapukeräyksestä: pelastakaalapset.fi/ukraina

 

Wellsec Oy tukee Pelastakaa Lapset ry:n kautta Ukrainen lapsia ja perheitä

 

Hälytys- ja turvajärjestelmien asennustöistä saa nyt kotitalousvähennystä

 

Hälytys- ja turvajärjestelmän asennustyöstä kotona tai vapaa-ajanasunnolla saa nyt kotitalousvähennyksen

 

KHO jätti voimaan keskusverolautakunnan lokakuussa 2019 antaman ennakkoratkaisun, jossa kyseiset työt on katsottu kotitalousvähennykseen oikeuttavaksi työksi. KHO hylkäsi ennakkoratkaisusta tehdyn valituksen. Verotuskäytäntö muuttuu myös aiemmilta vuosilta.

 

Lisätietoa asiasta sekä verotuksen oikaisuvaatimuksesta aikaisemmilta verovuosilta löytyy mm. alla olevan linkin artikkelista.

 

Lue kokonaan Taloustaito lehden verkkojulkaisussa 16.9.2020 julkaistu artikkeli "Asennutitko mökille tai kotiin valvontajärjestelmän? Nyt työstä saa kotitalousvähennyksen" www.taloustaito.fi

 

Hälytys- ja turvajärjestelmien ylläpitokuluista tai muista palvelumaksuista ei saa kotitalousvähennystä.

 

Wellsec Oy:lle on myönnetty TU-sertifikaatti

 

Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n on myöntänyt Wellsec Oy:lle TU –turvaurakoitsijasertifikaatin. SETI Oy:n TU-turvaurakoitsijasertifiointi on FINAS:n akkreditoima ja SETI on todennut Wellsec Oy:n turvaurakointitoiminnan täyttävän turvallisuusjärjestelmien asennuksille ja ylläpidolle asetetut TU-kriteerit.

 

SETI Oy:n turvaurakointitoiminnan sertifiointiprosessi täyttää standardin EN ISO/IEC 17065 vaatimukset.

 

Wellsec Oy:lle myönnetty TU-sertifikaatti kattaa seuraavat sähköisiin turvallisuusjärjestelmiin liittyvät työt:

 

Wellsec Oy on myös Finanssiala ry:n (FA) hyväksymä murtohälytysjärjestelmiä toimittava liike.

 

Wellsec Oy:lle on myönnettu TU-turvaurakoitsijasertifikaatti

Wellsec Oy:lle korkein AAA -luottoluokitus

 

Wellsec Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus

Wellsec Oy on saavuttanut myös tänä vuonna pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin korkeimman AAA-luottoluokituksen.

 

Vaatimuksena AAA-luokkaan pääsemiselle on yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, ei maksuhäiriöitä, positiivinen yritystausta sekä riittävä toiminnan volyymi. Luokitus kertoo, että Wellsec Oy on vastuullinen, luotettava ja turvallinen yritys. AAA-luottolukituksen saavuttaa vain 3,0 % suomalaisista yrityksistä.

 

 

Wellsec Oy on yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä

 

Wellsec Oy on yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä

Wellsec Oy myös yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä vuonna 2021. Olemme saavuttaneet hyvän Rating Alfa luottoluokituksen.

 

Luokitus on merkki yrityksen luottokolpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

 

 

Wellsec Oy henkilötietojen käsittelijänä

 

Yleistä

Wellsec Oy:lle asiakkaidemme luottamus ja tietojen suojaaminen ovat toimintamme ehdoton edellytys. Wellsec Oy tarjoaa yksilöllistä palvelua, tuotteita ja neuvontaa antamiesi tietojen perusteella.

 

Tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.05.2018 kaikissa EU-maissa. Uudella asetuksella halutaan painottaa ja vahvistaa asiakkaan oikeutta päättää omien henkilötietojen käytöstä. Tietosuoja-asetus koskee myös henkilöitä, jotka edustavat yrityksiä tai instituutioita. Yritys- tai yhteisö -asiakkaanamme annat Wellsec Oy:lle työntekijöiden ja muiden osapuolten henkilötietoja.

 

Tietosuojaseloste

Wellsec Oy on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme tunnistaneet toiminnastamme henkilötietoa sisältävät rekisterit ja tehneet niistä erilliset tietosuojaselosteet.

 

Wellsec Oy:ssä henkilötietoja käsitellään Wellsec Oy:n toiminnanohjausjärjestelmässä tarjousten ja tilausten käsittelyyn, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä laskutukseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsiteltävät henkilötiedot saadaan asiakkaalta itseltään Wellsec Oy:n verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Toiminnanohjausjärjestelmän tietosuojaseloste

 

 

Poliisihallitus on myöntänyt 04.01.2018 Wellsec Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan

 

Poliisihallituksen 04.01.2018 Wellsec Oy:lle myöntämä Turvallisuusalan elinkeinolupa oikeuttaa Wellsec Oy:n harjoittamaan turvasuojaustoimintaa koko maassa ja suomalaisella aluksella. Elinkeinoluvan myöntämisen lisäksi Poliisihallitus on hyväksynyt 04.01.2018 Wellsec Oy:n luvanvaraisen turvasuojaustoiminnan vastaavaksi hoitajaksi Mika Pellikan.

 

Turvallisuusalan elinkeinolupa (entinen vartioimisliikelupa) on laajentunut vuoden 2017 alusta kattamaan koko yksityisen turvallisuuspalveluiden alan. Vartioimisliiketoiminnan lisäksi turvasuojaustoiminnasta ja järjestyksenvalvontatoiminnasta tuli luvanvaraista. Jokaisen turvasuojausalan yrityksen, joka suorittaa hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä, tulee hakea turvallisuusalan elinkeinolupaa vuoden 2018 loppuun mennessä, sillä lain siirtymäaika päättyy 1.1.2019. Hyväksymistä edellyttävät turvasuojaustehtävät käsittävät mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien ja hälytysjärjestelmien asentamisen, muuttamisen ja korjaamisen (niihin liittyviä kaapelointitöitä lukuun ottamatta).

 

 

09.12.2016 Wellsec Oy mukana Pelastakaa Lapset joulukeräyksessä

 

Wellsec Oy on vuoden 2015 tapaan mukana Pelastakaa Lapset joulukeräyksessä myös jouluna 2016.

 

Haastamme samalla myös yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan Pelastakaa Lapset joulukeräykseen 2016.

 

Pelastakaa Lapset tavoitteena on edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja parantaa lasten asemaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Kotimaassa Pelastakaa Lapset keskittyvät lastensuojelupalveluiden lisäksi suunnitelmalliseen lastensuojelun kehittämis- ja vaikuttamistyöhön.

 

Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys lapsen elämään. Esimerkiksi 30 euron lahjoituksella yksi vähävaraisen perheen nuori saa lukion oppikirjan ja hän voi jatkaa opintojaan peruskoulun jälkeen perheen köyhyydestä huolimatta.

 

Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

 

Wellsec Oy mukana Pelastakaa Lapset joulukeräyksessä 2016

01.10.2014 lukien Wellsec Oy on Savuton Työpaikka

 

Wellsec Oy haluaa tukea työntekijöiden terveyttä, jaksamista ja työkykyä tekemällä yrityksestä Savuttoman Työpaikan 01.10.2014 lukien. Savuton Työpaikka liittyy Wellsec Oy:n vuonna 2013 aloittamaan henkilökunnan TYKY –projektiin.

 

13.12.2013 Wellsec Oy:n mukana Uusi Lastensairaala 2017 joulutalkoissa

 

Wellsec Oy mukana Uusi Lastensairaala 2017 joulutalkoissa

Wellsec Oy on päättänyt tänä vuonna muistaa yhteistyötahojaan ja eri sidosryhmiä perinteisten joulukorttien sekä joulumuistamisten sijaan tekemällä erityisen joululahjalahjoituksen Suomen lapsille Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeen kautta.

 

Haastamme samalla myös yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan rakentamaan uutta Lastensairaalaa. Uusi Lastensairaalan tukiyhdistys ry:n tavoitteena on kerätä yrityksiltä ja yksityisiltä lahjoittajilta 30 miljoonaa euroa vuosina 2013–2017.

 

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhdistys tarvitsee talkoohenkeä ja yhteistä tahtotilaa. Uusi lastensairaala on Suomelle kunnia-asia ja yhdistys haluaa sen olevan valmiina juhliessamme itsenäistä 100-vuotista Suomea 2017.

 

Lahjoituksen vaikutukset jäävät osaksi kansallista historiaamme. Tervetuloa talkoisiin!

 

Lisätietoa: www.uusilastensairaala2017.fi

 

 

26.3.2013 Meiltä nyt myös kiinteistöjen turvasuojakalvot


Wellsec Oy:n palveluvalikoimaa on laajennettu myös kiinteistöjen turvasuoja-, sirpalesuoja-, valvontatila-, auringonsuoja- ja näkösuojakalvoilla. Tutustu tarkemmin kiinteistöjen turvasuojakalvoratkaisuihin tuotesivultamme.
31.10.2012 Wellsec Oy on muuttanut uusiin toimitiloihinWellsec Oy sijaitsee Länsiväylän välittömässä läheisyydessä Scifi Beta -toimitalossai

Wellsec Oy on muuttanut syksyn aikana Sponda Oyj:n kiinteistöön Scifi Beta -toimitaloon, osoitteeseen Piispantilankuja 6 C, 02240 Espoo.

 

Scifi Beta kuuluu Länsiväylän välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan kolmen erillisen toimitalon harmoniseen kokonaisuuteen.

 

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

 

Wellsec Oy sijaitsee Scifi Beta -toimitalosa Etelä-Espoossa noin 4,5 kilometriä Tapiolasta länteen Länsiväylän ja tämän pohjoispuoleisen rinnakkaistien, Kuitinmäentien, välissä.

 

Liikennöinti tapahtuu Kuitinmäentieltä ja edelleen Piispanmäentien ja Piispantilankujan kautta. Kiinteistöjä laajemmin palveleva valtaväylä on Länsiväylä, jolta on liittymät Kuitinmäentielle kohteen itäpuolella (Kehä II ja Olarinliittymä) ja länsipuolella (Suomenojan liittymä).

 

Sisäpihalta löytyy asiakaspysäköintipaikkoja.

 

Katso sijaintimme Google Maps –karttalinkistä.22.10.2012 Wellsec Oy on Luotettava Kumppani

 

Wellsec Oy on Luotettava kumppani

Wellsec Oy on liittynyt Luotettava Kumppani –palveluun, minkä toteuttaa Suomen Tilaajavastuu Oy. Luotettava Kumppani -ohjelma hoitaa urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuuta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/06). Lakia on sovellettu mm. julkisella sektorilla, rakennus- ja kiinteistöalalla, majoitus- ja ravitsemusalalla sekä kuljetusalalla. Laki edellyttää alojen toimijoilta jatkuvaa raportointia.