Wellsec -meiltä laadukkaat turvaratkaisut

Yritysten turvaratkaisut

 

WELLSEC Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille luotettavia, tarpeittenne mukaisia turvateknisiä ratkaisuja ammattitaidolla sekä tunnetuilla ja laadukkailla tuotemerkeillä aina joustavasti ja luotettavasti.

 

Asiakkaidemme turvatason laadun takaamiseksi toteutamme heille parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun, huolehtien myös järjestelmän elinkaarta pidentävistä toimenpiteistä kuten huollosta ja ylläpidosta.

 

Laaja asiakaskuntamme koostuu mm. valtionhallinnon virastoista, yrityksistä, oppilaitoksista, asunto-osakeyhtiöistä, museoista, myymälöistä, yhteisöistä jne.

 

Kattavaa huoltotoimintaa

 

Pitkä työhistoria turvatekniikan parissa mahdollistaa jo olemassa olevien turvajärjestelmien ja kaikkien tunnetuimpien turvalaitemerkkien huolto- ja ylläpitopalvelut.

 

Yritysturvallisuuden palvelualustamme sekä järjestelmät ovat

 

 

Tilapäiset palovaroitin- ja turvajärjestelmät rakennustyömaille

 

Olemme toimittaneet lukuisia tilapäisiä langattomia palovaroitinjärjestelmiä asiakkaillemme vuokralle työmaiden paloturvallisuuden parantamiseksi sekä hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä etävalvontayhteyksillä työmaiden suojausta ja valvontaa varten.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan, toteutetaan tai päivitetään yrityksenne turvallisuusasiat tämän päivän tarpeita vastaaviksi.