kameravalvontajarjestelmät Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Nummela, Porvoo, Klaukkala

Kameravalvontajärjestelmät

 

Kameravalvontajärjestelmä koostuu valvontakameroista, tallentimista, näytöistä ja erilaisista valvontaohjelmistoista. Hyvän kameravalvontakuvan edellytyksenä ovat hyvä suunnittelu (FK/ K-suunnitteluohje EN132-standardi), oikean teknologian käyttäminen ja oikea oppinen asennustapa.

Kameravalvontajärjestelmä tehostaa ja parantaa turvajärjestelmien käyttöä ja samalla se tallentaa tapahtumat myöhempää selvitystä varten.

 

Etäkäytön avulla voidaan toteuttaa myös tehostettua valvontaa ja tarkkailua esimerkiksi hälytyskeskuksesta käsin. Etäkäyttö mahdollistaa myös kamerakuvien selvittelyn jälkikäteen ja mahdollisen kuvamateriaalin toimittamisen viranomaisille mahdollisen rikoksen tapahduttua.

 

Lisäksi erilaiset laitetoimittajien omat mobiilisovellukset ovat mahdollistaneet etähallinnan toteutuksen myös käyttäjäystävällisesti esim. omaan matkapuhelimeen asennetun sovelluksen eli App:n kautta.

 

Videoanalytiikka tehostamaan valvontaa

 

Nykypäivän kamera- ja tallenninitekniikka sekä ohjelmistot mahdollistavat myös monipuolisen videoanalytiikan. Videoanalytiikka mahdollistaa mm. kasvojentunnistukset, asiakasvirran seurantaa mm. laskurikameroiden avulla, autojen rekisteritunnistuksen, virtuaaliaitojen luomisen ja sitä kautta mahdollisen tehokkaamman valvonnan kameravalvonnan avulla, lämpökamerat ja niihin erilaiset määritykset, hälytyskuvien POPUP-kuvatoiminnot yms.

 

Wellsec Oy myy ja edustaa alan johtavia kansainvälisiä tuotemerkkejä

 

Wellsec Oy:n toimittaa laadukkaita Hikvision kameravalvontatuotteita asiakkaillemme. Hikvisionin tuotevalikoimaan kuuluvat mm.

 

Wellsec Oy:ltä myös lämpökamerat

 

Tästä pääset tutustustumaan tarkemmin Hikvisionin laajaan kameravalvontatuotteiden valikoimaan

 

Muita tuotemerkkejä; Hanwha Wisenet, Samsung, Dahua, Mirasys, Acti, Axis, TruVision, Siemens, NUUO, AG Neovo, Ademco, Topica, Webgate, jne.

 

Kameraopas

Käy tutustumassa tästä linkistä sivujemme Turvatietoa ja dokumentit -osioon josta pääset tutustumaan tarkemmin mm . Kameravalvonta oppaaseen.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan, toteutetaan tai päivitetään yrityksenne kameravalvontajärjestelmät tämän päivän tarpeita vastaaviksi.