kulunvalvontajarjestelmat

Kulunvalvontajärjestelmät

 

Kulunvalvontajärjestelmä helpottaa kiinteistön käytön hallintaa ja parantaa turvatasoa. Elektroninen järjestelmä tunnistaa kiinteistössä liikkuvat henkilöt ja tallentaa kaikki kulkutapahtumat.

 

Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan estää asiattomien henkilöiden pääsy tiloihin ja erilaisia kulkuoikeusmäärityksiä käyttäen, voidaan myös oman henkilöstön kulkuoikeuksia rajata. Kulkuoikeuksia voidaan määritellä niin ovikohtaisesti kuin kellonaikoihin perustuen.

 

Wellsec Oy toimittaa ammattitaidolla yrityksenne tarpeiden mukaisen kulunvalvontajärjestelmän. Tuotemerkkejämme ovat mm. TruPortal, Paxton, Esmikko, Hedsam, ATS, Bewator, RCO jne.

 

Sähköiset kulkukortit helpottavat myös toimitilojen avainhallintaa

 

Kulunvalvontajärjestelmä korvaa osittain mekaanisen lukituksen kun mekaaniset avaimet vaihdetaan sähköisiin kulkukortteihin. Näin kiinteistön turvallisuus ja avainhallinta paranevat merkittävästi.

 

Sähköisesti toimivan kulkukortin kulkuoikeuksia voidaan muuttaa helposti ja kadonnut kulkukortti voidaan mitätöidä nopeasti.

 

Kulunvalvontajärjestelmissä laajat integrointimahdollisuudet

 

Lisäksi kulunvalvontajärjestelmiin voidaan integroida hälytys-, paloilmoitin-, porttipuhelin- ja kameravalvontajärjestelmiä.

 

Esitteet: