kodinturva

Kodin turvaratkaisut

 

Kodin hälytysjärjestelmä luo turvaa koko perheelle

 

Jokaiselle meille oman kodin ja perheen turvallisuus ovat maailman tärkeimpiä asioita. WELLSEC Oy turvaa kotisi ja perheesi helppokäyttöisellä hälytysjärjestelmällä, jota perheen lapsetkin osaavat käyttää.

 

Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee murtoja, turvaa perhettäsi ja lisäksi sen tärkeänä tehtävänä on myös estää palo- ja vuotovahingot jo ennakolta.

 

Meiltä "avaimet käteen" toimitus

 

 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen turvajärjestelmien asennustöistä!

 

Hälytysjärjestelmien ja kameravalvontajärjestelmien asennuksesta saa nyt myös kotitalousvähennystä.

 

Esimerkkin kodin hälytysjärjestelmästä

 

Olemme laatineet esimerkin kodin hälytysjärjestelmäratkaisusta sekä sen toimintaperiaatteista. Voit tutustua kodin hälytysjärjestelmäsuunnitelmaan tästä tai oheisesta kuvalinkistä.

 

Kodin hälytysjärjestelmän toimintaperiaate

Esimerkijärjestelmään on lisättävissä myös muita ilmaisimia, mm. häkä-, lämpö- ja lasirikkoilmaisimia sekä hätäpainikkeita. Lisäksi keskukseen voidaan asentaa langaton vastaanotinkortti, mikä mahdollistaa langattomien ilmaisimien liittämisen järjestelmään. Järjestelmä voidaan tehdä myös kokonaan langattomilla ilmaisimilla. Hälytysjärjestelmään on mahdollista lisätä myös nykyaikaiset KNX -ohjaukset, joilla voidaan mm. ohjata muuta talotekniikkaa (lämmitys yms.).

 

Kampanja! Tutustu alla olevasta linkistä kodin/pienyrityksen helppokäyttöiseen ja laadukkaaseen langattomaan hälytysjärjestelmä -pakettiin

 

 

Laadukas langaton hälytysjärjestelmä kampanja Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Veikkola, Sipoo, Nummela, Porvoo, Klaukkala

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan ja

toteutetaan juuri teidän perheelle ja kodillenne parhaiten soveltuva hälytysjärjestelmäkokonaisuus.