Muut kodin turvallisuusjärjestelmät ja -tuotteet

Muut kodin turvallisuusjärjestelmät ja tuotteet

 

Kameravalvontajärjestelmät kodin ja tontin valvontaan

 

Suunnittelemme ja toteutamme kotien ja tonttien valvontaan myös kameravalvonta- ja porttipuhelinjärjestelmiä. Suunnittelemme myös nämä järjestelmät aina toiveittenne ja tarpeittenne mukaisesti.

 

Katso vielä turvaratkaisut yksityisille

 

Keysafe -avainsäilytyskaapit

 

Säilytätkö vara-avaimia kukkaruukun alla? KeySafe on kätevä tuote kodin päivittäiseen avaintenhallintaan ja samalla se parantaa myös turvallisuutta. Pieni, mutta erittäin vahva metallikotelo suojaa avaimia niin kotona, mökillä kuin veneessäkin. Avainsäilö on täysin mekaaninen joten sähkökatkoista tai sääolosuhteista ei ole vaaraa toiminnalle. Avaimet ovat käytettävissä silloin kun niitä tarvitaan eikä ne joudu vääriin käsiin.

 

Avainkaapin avulla lapset pääsevät kotiin sisälle ilman avainten mukana kuljettamista ja kun kotisi on remontin alla, pääsevät remonttimiehet töihin kätevästi. Myös kotisairaanhoidon tai muiden kotipalveluiden henkilöstön esim. siivoojien kulku on helppoa järjestää.

 

Avainsäilytyskaappi asennetaan huomaamattomaan paikkaan ulkotiloihin, josta avaimet ovat kuitenkin helposti saatavilla.

 

Mekaanisesti turvakoodilla toimiva lukitus on vapaavalintainen ja koodin vaihtaminen on helppoa.

 

Ratkaisu kodin avainsäilytykseen Keysafe avainkaapit

Keysafe Pro Slimline

 

 

 

Key Pro Slimline vara-avainkotelo (2:lle avaimelle) nyt tarjouksessa hintaan á 25,00 € (sis. alv. 24%) + lähetyskulut, voit myös noutaa avainkotelon toimistoltamme.

 

 

KeySafe Pro Big Box

Keysafe avainkaappi

 

 

Ota meihin yhteyttä niin parannetaan yhdessä kotinne ja perheenne turvallisuutta.